Navision Stat fylder 20 år

Navision Stat 20 år

Navision Stat blev født med en underskrift den 15. maj 1998, og dermed fejrer Navision Stat 20 års fødselsdag den 15. maj 2018.

Fødselsdagskort

I løbet af ugen offentliggøres de mest finurlige lykønskninger på siden herunder, og hvis du gerne vil være med, skriver du blot til udviklingschef Carina Sørensen på  eller via Linked-in.

Lykønskninger

Stort Tillykke med Navision Stat som jeg virkelig ville blive ked af hvis det/den/hun/han/høn blev afløst af noget andet. Jeg husker med glæde, da vi implementerede amok i sin tid!  Man må sige Navision Stat holder sig godt, og det virker som om, at hun bliver bedre og bedre med tiden, om end også lidt mere kompleks – men sådan er det jo når man kommer op i den alder.

Allan Harder Carlsen, Implementør, Moderniseringsstyrelsen

 

Tillykke med fødselsdagen! En fantastisk bedrift. Fedt, at I markerer det. For ja, os her i it-verdenen skal også huske at fortælle de gode historier. Og det må man da sige, at Navision Stat er!

Gitte Nesgaard Pedersen, Teknisk konsulent, KMD

 

Ja, tiden går. 20 år har det kørt. Det var længere end jeg troede, da vi valgte det. Men I har jo også passet godt på det.

Peter Pietras, Chief Consultant, Rambøll

 

Tænk som tiden går, den lille enestående ny der kom til verden for 20 år siden, har udviklet sig til at være en klog, smart og integrerende voksen dame i fortsat udvikling. En spændende rejse at være en del af og en spændende rejse jeg nu følger på sidelinjen. Stort tillykke med fødselsdagen til Navision Stat og stort tillykke til jer, for det kæmpe arbejde der er lagt i sikre at ”damen” er med på nyeste mode.

Lena Kaas Gluver, Teamleder, KMD

 

Stort tillykke med Navision Stat, som ældes med ynde. Det har været en fornøjelse at være med hele vejen.

Jane Bjørkquist, Chefkonsulent, Erhvervsstyrelsen

 

Jeg deltog i pilot projektet i sin tid - 1998/99 - hos Lægemiddelstyrelsen, den gang versionen hed 2.60. Så lidt ejerskab kan man vel godt føle :) Godt gået gennem de 20 år. 

Keld Wiinberg, IT-systemadministrator, Statens IT

 

Stort tillykke med jubilæet – et glimrende eksempel på det gamle ordsprog: den der lever stille, lever godt ;-) Og så er jeg sikker på, at en super kompetent udviklingschef, der går efter bolden og ikke manden og har styr på sine planer, kombineret med et godt team, som ikke skifter job ligeså tit som vi andre skifter underbukser, også er en del af forklaringen på jeres succes ;-)

Helle Schade-Sørensen, Chefkonsulent, Digitaliseringsstyrelsen

 

Kæmpe stort tillykke med de 20 år på Navision Stat – I er virkelig kommet langt. Jeg ved, at det har krævet hårdt arbejde med mange versioner, Service Packs, standardiseringer, sammenlægning til fælles drift etc. Rigtig mange – faktisk de fleste kunder jeg kender i både Stat og på Erhvervsskole markedet – synes, at det er en rigtig god ERP / økonomistyringsplatform, de har fået. I har gjort det rigtigt godt, det kan I kun være stolte af. Tak for et godt samarbejde/mod-/medspil igennem mange år... og held og lykke med det de næste 20 år.

Jan Finn, Customer Solutions Manager, Vision People

 

Tillykke med fødselsdagen, vi er jo utroligt glade for det rigtigt gode samarbejde med jer, og håber og er overbevist om, at I også i de næste 20 år kan levere den bedste økonomisystemydelse i den offentlige sektor.

Per Helmer Roos, Kontorchef, Statens Administration

 

Fra anonym kilde har jeg engang hørt Navision Stat omtalt som ”en lille gummiand” sammenlignet med de helt store systemer. Og det er jo sandt! Den gode nyhed er jo, at gummianden formår at flyde ovenpå vandet, hvor en cementblok hurtigt rammer bunden. Stort tillykke til fødselaren og ikke mindst holdet bag. Det har været en spændende rejse at være med på og den kommer til at forsætte. Glæder mig allerede til 40 års fødselsdagen.

Jacob Glit-Jensen, Chefkonsulent, AMConsulting

 

Stort tillykke med jubilæet! Forstår slet ikke, der er gået 20 år. Jeg har stadig min gamle Navision Stat brugervejledning fra DanaData og husker de dage, hvor vi 'vandt opgaven' om at være med til at udvikle og implementere løsningen. Det var SÅÅ stort og starten på en lang periode, hvor jeg har mødt så mange søde mennesker i så mange forskellige institutioner og deltaget i så mange projekter med så mange gode minder. 

Selvom man næsten hver gang der sker en opgradering til en nyere version, tænker: "Jamen, det var jo lige så godt", synes jeg, at løsningen bliver ved med at udvikle sig. Financials, Attain, Dynamics – trods alle smarte betegnelser: Navision Stat er heldigvis stadig ’Navision Stat’. Godt arbejde og tak for de mange år! Glæder mig til de næste 20 år med Navision Stat ;)

Mona Pedersen, Senior udviklingskonsulent, MDC Nordic

 

Stort tillykke - og tak for et konstruktivt og spændende samarbejde gennem alle årene... professionelt og passioneret styret mod det, Navision Stat er i dag. 

Payment-teamet, Continia Software

 

Kæmpe tillykke med de 20 år. Det er en sjælden flot og høj alder for et offentligt IT-system. Hemmeligheden er vel nok også, at system og ikke mindst team har forstået at følge med tiden. 

Implementeringsteamet, Moderniseringsstyrelsen

 

Tak for mange gode oplevelser og eventyr. Nogle gange har vi været ude, hvor vi troede, at vi ikke kunne bunde. Men vi svømmede i fin stil. Vi glæder os til mange oplevelser sammen fremadrettet.

AMConsulting

 

Stort tillykke med de 20 år. Er taknemmelig over at have bidraget sammen med jer i et af de vigtigste digitaliseringssprojekter i staten. 

Torben Winther Kristensen, Vice President, Tieto

 

Stort tillykke med fødselsdag og successen nu på 20. år. Sjældent har så mange haft så meget gavn af et enkeltstående produkt som Navision Stat. Det er jo it-systemernes Volvo, I har genereret over tid, og næsten helt ufatteligt at noget it-system har kunnet fungere så velintegreret i mange offentlige organisationers hverdag, og at det her 20 år efter stadig efterspørges af nye brugere. 

Majken Haals, Chefkonsulent, OptimumIT ApS

 

Tillykke med de 20 år! Jeg har været med i lidt over halvdelen af tiden og må sige, at den (tiden altså) ikke har stået stille i denne del af verden. For mig er det en fornøjelse at kunne fortælle brugerne af systemet, at de/vi arbejder i Microsofts sidste nye udgave af systemet (næsten), med alle de nye funktioner det indebærer. Keep up the good work!

Peter Rauff, Specialkonsulent, Styrelsen for it og læring

 

Tillykke til os med de 20 år. Jeg har været med hele vejen. Fra tiden hvor alle virksomheder havde deres egen database og vores egen it-afdeling skulle håndtere opgradering af Navision. Vi fik flyttet databaserne til CSC og senere til KMD og nu hos Statens IT. Der var mange versioner af Navision, da mange havde gode ideer inden de blev ensrettet i forbindelse med overgangen til ØSC. Men det bliver nok ikke 20 år til for mit vedkommende :)

Susanne Meyer Steffensen, Konsulent, Sundhedsstyrelsen

 

Tillykke med Navision og os alle. Det har været en spændende rejse for alle, især for os der var med fra start og valgte Navision :) Tak Moderniseringsstyrelsen, for altid godt samarbejde, super konstruktive dialoger og jeres løsningsorienterede måde at være på.

Susanne Winkler Hansen, Regnskabschef, Erhvervsstyrelsen

 

Tillykke! Det er sgu noget af en bedrift at holde et system kørende og moderne i så lang tid. Nu skal man jo ikke have en hel server under armen, når man skal replikere data… Og det er jo lige før, at levetiden slår Statens Centrale Regnskabssystem, som Navision afløste?

Christian Rishøj, Chefkonsulent, Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

 

Stort tillykke med Navision Stat. Måske det bedste IT-projekt i staten! I hvert fald har jeg kun oplevet det som én lang succes fra det startede for 20 år siden. Fra et decentralt system med lokale tilpasninger i næsten alle statslige institutioner til én fælles statslig model.

Lars Ostenfeldt, Centerchef for Ledelsesinformation, Rigspolitiet

 

Stort tillykke - en virkelig god historie. Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med jer om projektet!

Lise Ørtoft, Director Local Government Service, KMD

 

Blast from the past! Genial fejring. Jeg glæder mig over både at have været med til at sælge det til staten for Navision sammen med det daværende DanaData, og mange år senere, at få fornøjelsen af at drifte og videreudvikle det sammen med alle de dygtige kollegaer i Økonomistyrelsen. Mest af alt husker jeg nok at præsentere vores fælles bedrifter omkring Navision Stat på Microsofts brugerkonference i San Diego iført surfertøj, fordi min kuffert var blevet væk på rejsen :-) Keep up the good work.

Henrik Jeberg, tidl. vicedirektør i Økonomistyrelsen, M&A Advisor, Hampleton Partners (Californien), vinmager og forfatter