Rejseafregning og udlæg med RejsUd

RejsUd gør det nemt og overskueligt for medarbejderen i statslige og selvejende institutioner at foretage rejseafregninger og udlæg så tid og energi kan fokuseres på kerneopgaverne i stedet.

Som medarbejder i staten vil du ofte på et tidspunkt have udlæg eller tage på tjenesterejse i ind- eller udland. Efter enhver rejse eller udlæg følger en afregning. En administrativ proces som kan virke uoverskuelig og uklar. I Moderniseringsstyrelsen ser vi det som vores opgave at sørge for, at du nemt kan administrere rejser og udlæg på en gennemsigtig og gennemskuelig måde.

Til at løse denne opgave tilbyder vi løsningen RejsUd. RejsUd hjælper dig som medarbejder i statslige og selvejende institutioner med at oprette rejseafregninger og beregne time-/dagpenge og godtgørelser, samt importere udgifter betalt med institutionsbehæftede kreditkort og angive kontante udlæg for udgifter til eksempelvis mødeforplejning.

RejsUd er fuldt integreret med statens økonomistyrings- og regnskabssystem Navision Stat, hvorigennem bogføring af afregning og efterfølgende udbetaling til medarbejderen finder sted.