Rekruttering med Statens eRekruttering

Rekrutteringsprocesser i staten understøttes af Statens eRekruttering. Gennem Statens eRekruttering har statslige institutioner overblik over rekrutteringssager og ansøgere.

Statens eRekruttering

De statslige institutioner kan i dag rekruttere personale effektivt og professionelt via Statens eRekruttering. Formålet med Statens eRekruttering er at lette det administrative arbejde og bidrage til høj kvalitet i rekrutteringen - lige fra indrykkelse af en stillingsannonce, til den rette person er fundet til jobbet.

Systemet understøtter rekrutteringsprocesserne hos jer i Statens institutioner, giver jer overblik over rekrutteringssager og ansøgere, og sparer jer tid og ressourcer. Stillingsannoncer oprettet i Statens eRekruttering overføres automatisk til Jobnet.

Målgruppe

Statens eRekruttering kan anvendes af HR-afdelingen på de enkelte arbejdspladser i staten. Selvejende institutioner på det statslige område har også mulighed for at tilslutte sig løsningen.

Læs mere om hvordan man tilslutter sig løsningen under "Tilslutning til Statens eRekruttering"

Job-i-Staten lukker

Da staten igennem en årrække har haft to alternative jobportaler, nemlig Job-i-staten som drives af Moderniseringsstyrelsen og Jobnet som drives af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR), er det i foråret besluttet at lukke Job-i-staten pr. 1. juli 2019.

Henvendelser om Job i Staten kan ske til Moderniseringsstyrelsen  .