Fjernsupport

Fjernsupport giver Økonomistyrelsens support mulighed for, at kunne yde udvidet support til dig.

Hvad er Fjernsupport?

Med Fjernsupport kan Økonomistyrelsens support kigge med på skærmen på din computer. Vi kan på den måde lettere vejlede dig i, hvilke trin du skal foretage dig, og lettere forstå et givent problem.

Vi bruger TeamViewer

• TeamViewer er et program til fjernstyring og deling af 'skrivebordet' på din computer med Økonomistyrelsens supportafdeling
  • Du skal oplyse dit brugerID samt den adgangskode du tildeles, når teamviewer er startet op, før supporteren kan se med på din skærm
  • Din sikkerhed er vigtig for os, derfor beder vi dig om at acceptere adgang til din computer ved brug af programmet

Hvad skal du gøre?

1. Download TeamViewer
  2. Kør programmet
  3. Læs og accepter vores ansvarsfraskrivelse
  4. Oplys dit tildelte ID og adgangskoden til supporteren

5. Du kan til enhver tid afbryde forbindelsen ved at klikke på det lille røde kryds i bunden af højre hjørne.

Hvad giver jeg lov til?

• Økonomistyrelsens supportere kan se hvad der vises på din computerskærm, mens vi hjælper dig via telefonen og så længe forbindelsen er etableret.
  • Vi kan, med dit samtykke, pege eller klikke på din skærm. Det betyder, at vi kan åbne og lukke programmer, skrive på din computer og lignende.

Hvad med sikkerheden?

• Forbindelsen er altid krypteret – og der bliver ikke installeret noget på din computer
  • Der kan IKKE oprettes forbindelse til din computer, uden at du selv starter programmet og oplyser dit ID-nummer og adgangskode
  • Du kan til enhver tid afbryde forbindelsen ved at klikke på det lille røde kryds i bunden af højre hjørne
  • Du kan når som helst afbryde fjernsupporten. Afbryder du, kan vi ikke tilgå din computer længere – ej heller på et senere tidspunkt
  • Fjernsupporten bliver kun brugt under den konkrete og aktuelle telefonsupport
  • Vi overfører ingen filer til computer
  • Supporteren har tavshedspligt om de forhold, som kan ses på din skærm, men er dog underlagt lovmæssig oplysningspligt.

Download

Ved at klikke på linket 'Teamviewer til fjernsupport' herunder, downloader du TeamViewer til brug til Fjernsupport fra Økonomistyrelsen.

Knap til download af teamviewer til fjernsupport

Support og drift

Du skal kontakte systemadministratoren i din institution, såfremt du ikke har fundet svar på dine spørgsmål. Systemadministrator kan for yderligere support kontakte systemsupporten via Serviceportalen hos Statens Administration